Zdravím. Existuje nějaká online stránka, kde by mohlo pár lidí, z úplně cizích zařízení, přidávat fotky a nějaké popisky? Neumožňuje to nějak třeba Google? Třeba já vložím fotku a něco k ní napíšu a někdo jiný buď přidá další popisek, nebo úplně jinou fotku. Je něco takového?Teď nemyslím messenger a podobné chatovací aplikace, ale něco jako blog. Díky
Mám obavu, že na "něco jako blog" může přispívat jen autor. Ostatní samozřejmě mohou přidávat komentáře, ale neviděl jsem žádný takový, kde by bylo možné do komentářů vkládat fotky.
Pak mě napadá ještě Reddit a Twitter, ale opět jsou to sociální sítě.
S emailem od Google máš možnost využít Google disk(ne ten v PC) a tam vytvoříš složku, tu nasdílíš poslaným odkazem a pridělíš každému práva na úpravy. Je lepší když mají nebo použijí email od Google. Pokud by to mělo být veřejné tak WordPress, vytvořit stránku přidat redakční systém a všichni mohou být spisovatelé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.