Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký přístroj na internet

Od: dedo* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, uvažuji o pevném internetu od O2 bude mi stačit tento přístroj (Honor 3 Wi-Fi 6 Plus) který mám doma, nebo se bude muset něco dokoupit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

U nás to bylo tak, že pokud si nekoupím od nich, tak nemohu nic reklamovat jako rychlost inernetu a podobně.

dedo*
hodnocení

a měl jste problém s rychlostí nebo jaký?

hodnocení

0x
Pokud pevným internetem myslíš xDSL tak to nepůjde.
Respektive já bych to udělal takto:
- koupit xdsl router od O2
- pokud to ten tvůj umí (viz níže) tak nové zařízení nastavit do bridge a propojit se stávajícím routerem
- pppoe "vytáčet" že stávajícího routeru
dedo*
hodnocení

vůbec nevím jak to myslíte ... na co odkazujete tím viz níže? a jaké vytačení?

Tak popořadě
Vůbec nevím jak to myslíte ...
- tak začni tím, že upřesníš co myslíš pevným internetem a pak se můžeme bavit konkrétně.
na co odkazujete tím viz níže?
- když bych napsal další bod tak by to bylo jasné? Snad to níže je ne?
a jaké vytačení?
- Ty uvozovky tam jsoubz nějakého důvodu. Pokud dáš xdsl do bridge tak musíš z routeru navazovat pppoe spojení. Je to u nastavení WAN (dynamic, statické, pppoe)
Mrkni třeba sem
pctuning.cz/...

hodnocení

0x

Nebude stačit, protože v něm není modem VDSL. Rozhodně není potřeba kupovat nic nového a předraženého od O2. Starších modemů se všude prodává značné množství za pár stovek. Je dobré koupit něco, co už dřív prodávali, aby nebylo nutné přehrávat firmware. Cokoli co prodávali funguje bezchybně na první zapojení bez nutnosti nastavování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]