Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně wordpadu. Zakoupila jsem si nový notebook a chci psát ve wordpadu, nechci platit licenci za office 365, ale když otevřu soubor a pak ukládám, soubor wordpad se mi mění na word automaticky. Objevuje se informace, že word není aktivován a do určitého data si mám zaplatit. V čem může být problém? Díky moc.
díky moc, to jsem udělala a je to stejné. Vždy se soubor změní z wordpadu na word. Je možné, že když nezaktivuji licenci do určitého data, že pak bude fungovat pouze wordpad (a word nebude fungovat)? wordpad mi skutečně pro mou práci vyhovuje a nepotřebuji nic víc dokupovat.
Koupil jsem nový počítač,v domění,že bude vybaven obvyklým softvare ,byl jsem uveden v omyl,po mčase se začaly objevovat u aplikací příkazy - zakupte si licenci,končí aktivace,.Takže ne levné zařízení mi bude k použití až po zaplacení nemalých financí.
JABRAKA
to MS 365 je tam stejně k ničemu, tedy odinstalovat.
Pak by to mělo jít nastavit několika způsoby.
Např stiskni Win klávesu a začni psát "zvolit výchozí aplikaci podle typu souboru"
.
Další varianta je třeba toto aukro.cz/...
Sám jsem na aukru 365 jednou kupoval a funguje to, řek bych že je to ilegální, je k tomu i prostor na one drive, ale s jeho využíváním bych byl radši obezřetný.
Vytvor si (zdarma) ucet na outlook.com a mas okamzite pistup ke kompletnimu online MS Office baliku se vsemi zakladnimi funkcemi.
Odkudkoliv, z jakehokoliv pocitace, a ke vsem svym dokumentum.
arne1: Tys to napsal, jako by se lidi dělili na dvě skupiny: ohryzkáře a uživatele jakéhosi účtu u googla. Své představy si oprav, jestli si to tak opravdu myslíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.