Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s odesíláním pošty přes Foxmail.Foxmail normálně chodil až do teď tj.odesílání i přijímání zpráv,ale najednou jde jen přijímat,ale nejde nic odeslat a píše to hlášku :SMTP server reply:535 Error: authentication failed. Nic jsem nezměnil,nic neupravoval heslo apod.jen jsem chtěl zas jednou odeslat poštu a nic.Děkuji za vaši pomoc P.
Ahoj, docela by me zajimalo, kde mas email, jestli na seznamu nebo na centrumu a tak. Problem bych totiz asi videl vtom, ze predtim nebylo na SMTP serveru nutno prihlaseni. Ted to nekdo asi zmenil, takze bych si nastavil v FOXMAILU, ze i na SMTP server se ma prihlasovat s vyplnil bych tam to prihlasovaci jmeno a heslo (protoze jej nepouzivam neporadim bohuzel presne). Ale problemu muze byt taky vic, pokud to nepomuze, chtelo by to doplnit otazku.
pavel*
Ahoj, díky za odpověď.V účtu mám nastaveno ověřovat smstp ověřené přihlášení a zatržené vlastní přihlašovací údaje,takže fakt nevím.Heslo je OK.Nevím co mám ještě zkontrolovat, foxmail nám chodil perfektně.P.
Ahoj! Mám email ...@post.cz a taky jsem měl ten problém. Pokud máš koncovku email.cz nebo post.cz tak by ti měl pomoct tento odkaz napoveda.seznam.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.