Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Optický internet v Brně (Líšeň)

Od: mahtiel® odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
příští týden mi končí smlouva u netboxu a jako na dlouholetého zákazníka na mne hází netbox bobek. Přemýšlím o odchodu k jinému poskytovateli. T-Mobile nabízí internet za super cenu, ovšem nabízí strašně malou rychlost nahrávání. Zítra chci zavolat na Faster, ti sídlí nedaleko, ale nevím, zda poskytují v mé lokalitě internet pro domácnosti. Máte někdo případně tip na spolehlivého poskytovatele internetu v Brně (konkrétně Líšeň - sídliště) za rozumnou cenu, který by nabízel rychlost stahování aspoň 100 Mbps a rychlost nahrávání aspoň 50 Mbps? Že bychom s manželem přešli nebo aspoň poškádlili retenční oddělení netboxu? :D
doplněno 22.08.21 12:50:

Tak jsem se sekla, za tu dobrou cenu nabízí internet Vodafone, T-Mobile nabízí pro nás nepoužitelnou rychlost.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
U těch operátorů ta superhyper cena bude podle mne časově omezená. Typicky půl roku apod. Jinak nevím, co od netboxu čekáte za výhody. Já jsem u nich přes deset let a nemám důvod měnit. Za 350kč 50/50 není až tak špatná nabídka. Mám k tomu v ceně ještě sim s 50 minutami volání jako dárek z doby, kdy před drahnými lety přestali cenově zvýhodňovat úpis na 2 roky. Jinak u netboxu si cením bezproblémový provoz. Když si vzpomenu na věčné stížnosti na upc, nebo na o2...
hodnocení

Nakonec jsme prodloužili smlouvu u Netboxu na další rok. V dané cenové relaci asi nic jiného výhodnějšího není na naší adrese v nabídce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]