Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace ccleaneru

Od: slavo® odpovědí: 8 změna:

Při aktualizaci se zobrazí hláška:

CCleaner nemohl být aktualizován

0x6: neplatný popisovač.

současná verze 5.78.8558

nová verze 5.84.9126

operační systém windows 7

Mám to chápat tak, že na sedmičkách vyšší verze než 5.78.8558 být nemůže.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tommy*
hodnocení

3x
CCleaner IHNED SMAZAT Z VAŠEHO PC. To je nejhorší, co tam můžete mít.
synerb
Proč? Nikdy s ním nebyl pražádný problém.
olinl
tommy- používám CCleaner už od WinXP a jsem poměrně spokojen. Jde o to ho správně nastavit a používat. Poslední dobou se zhoršili v překladu do češtiny a otravné jsou nabídky na placenou verzi-to chápu, ale stačí nabídku "vykřížkovat".. Našel mi i ovladače na starší PC (ve zkušební verzi, tuším je na 14 dní), ty nenašel pro změnu Microshit Win10 Home v Update.

hodnocení

2x

Ne. Na Win 7 verze 9126 funguje. Zkuste ho odinstalovat třeba pomocí Revo Uninstalleru a nainstalovat znova.

jm
Nicméně tazateli to bude stejně k ničemu. Těch machinací, co na tom PC dělá... To bych prostě jednou za tři měsíce reinstaloval OS a neřešil cleaner, antivir ani další hlouposti

Přeinstalovávat systém? To se ještě dělá? Pokud vím, tak to kdysi dělaly děti na základní škole, když si s něčím nevěděly rady. Osobně mám zkušenost, že když se systém pravidelně udržuje, třeba i pomocí CCleaneru, tak to nikdy není potřeba.

hodnocení

0x

CCleaner používám řadu let (původně na Win XP) bez nejmenšího problému. V současnosti mám na Win 7 verzi 5.83.9050 a funguje normálně.

hodnocení

Tak jsem ho odinstaloval a znovu nainstaloval a mám verzi 5.84.9126 což je nejnovější verze.

Proč ta nižší verze na tuto verzi nešla aktualizovat nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]