Nejste přihlášen/a.
Zdravim,chci zprovoznit notebook s windovs XP.Hlasi,ze je k Wifi pripojen ale internet Explorer nejde zobrazit.Pokud jsem se ptal proc,zminuje se o nedokoncenem vymazani mezipameti a abych se obratil na spravce site.Poradte jestli neco zmuzu sam,nebo kdo je spravce site a jak se na nej obratit?
Dekuji.
XPéčka už nejsou Microsoftem podporovaná a nejsem si jist, jestli Explorer bude fungovat z "bezpečnostního hlediska". Snad někdo poradí víc. Před lety jsem zkoušel připojit W XP s Explorerem k internetu a nezadařilo se mi..
Mám XP, IE také nejede, jakžtakž funguje ještě Chrome v. 49.0, ale už také řve, že končí podpora. Funguje i Maxthon5, ale u mně je zoufale pomalý. Na jiném compu stáhněte jiný prohlížeč a nainstalujte na ta XP, pokud je tedy chcete zprovoznit.
No, stáhl bych to do jiného compu, uložil na cokoliv - flešku, do mobilu, na CD () a odtama nainstaloval na xp... PC propojit přes usb neumím...
No kefalin,to je jednoduche.Ja nevim,ze neni mozne stahnout prohlizec do pocitace,ten propojit kabelem USB-USB s tim s XP,prenest do nej a potom nainstalovat.Ze to musim prenest pres flesku.To je snadne udelat pitomce z laika,ale sproste kdyz to na sebe prozradi.Urcite bych tema,kde se ti budu vysmivat nasel a ne jedno.
Jenyk,chci se pokusit o to ,co jsem napsal uz v otazce.Odesel mi tablet i stary not.sehnal jsem to XP a protoze mam ho.no penize,myslel jsem,ze to nejak pujde.UZ SE TIM NEPRETEZUJ,NEMEL JSEM SE TADY PTAT!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.