Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze zobrazit inter.Explorer

Od: colpix odpovědí: 14 změna:

Zdravim,chci zprovoznit notebook s windovs XP.Hlasi,ze je k Wifi pripojen ale internet Explorer nejde zobrazit.Pokud jsem se ptal proc,zminuje se o nedokoncenem vymazani mezipameti a abych se obratil na spravce site.Poradte jestli neco zmuzu sam,nebo kdo je spravce site a jak se na nej obratit?

Dekuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

XPéčka už nejsou Microsoftem podporovaná a nejsem si jist, jestli Explorer bude fungovat z "bezpečnostního hlediska". Snad někdo poradí víc. Před lety jsem zkoušel připojit W XP s Explorerem k internetu a nezadařilo se mi..

colpix
hodnocení

Dekuji,snad se dozvim vic,samozrejme,ze bych si po pripojeni stahl w 10,pokud by to slo.

Na co ty stažený desítky nainstaluješ?
Místo XP?
colpix
hodnocení

Tak jsem to myslel,nebo to nepujde?Jsem jen uzivatel.Dik.

olinl
colpix-záleží na počítačovém "vybavení"- hardweru noťasu, jestli ty W10 zvládne. V tomhle článku jsou uvedeny minimální požadavky na přístroj microsoft.com/...
a zde jsou W10 Home za 190,-Kč a Profesionál za 99,-Kč, kupoval jsem Home, fungují bez problémů
winkey.cz/... Ještě je otázka, jak budou desítky dlouho "na trhu"než je nahradí W11.
Olinl
No podpora win 10 je jasně daná do roku 2025, to není otázka. Takže jak dlouho budou na trhu je pak asi jasné ;)
wmmania.cz/...

berger1
hodnocení

0x

Mám XP, IE také nejede, jakžtakž funguje ještě Chrome v. 49.0, ale už také řve, že končí podpora. Funguje i Maxthon5, ale u mně je zoufale pomalý. Na jiném compu stáhněte jiný prohlížeč a nainstalujte na ta XP, pokud je tedy chcete zprovoznit.

doplněno 22.08.21 12:05:

No, stáhl bych to do jiného compu, uložil na cokoliv - flešku, do mobilu, na CD (*smich*) a odtama nainstaloval na xp... PC propojit přes usb neumím...*nevi*

colpix
hodnocení

Na jinem stahnout a na to XP nainstalovat propojenim compů pres USB?Dik.

Kefalín, čo si predstavujetě pod takým pojmom - nainstalovat propojením compů přes USB?
colpix
hodnocení

No kefalin,to je jednoduche.Ja nevim,ze neni mozne stahnout prohlizec do pocitace,ten propojit kabelem USB-USB s tim s XP,prenest do nej a potom nainstalovat.Ze to musim prenest pres flesku.To je snadne udelat pitomce z laika,ale sproste kdyz to na sebe prozradi.Urcite bych tema,kde se ti budu vysmivat nasel a ne jedno.

colpix
hodnocení

Berger,moc dekuji.

Mě tedy stále není jasný o co se vlastně chceš pokusit.
Na propojení dvou počítačů zkus normální síťový kabel.
Jestli chceš nějak rozchodit internetový prohlížeč na XP jen za účelem stažení desítek, tak se na to vybodni. Stáhni desítky na jiném počítači, taktéž si tam stáhni i program na vytvoření bootovací flešky a udělej si tam bootovací flešku s desítkami.
Flešku pak dáš do kompu s XP, nastavíš bootování z flešky a už se můžeš pokusit o instalaci desítek na starší železo.
colpix
hodnocení

Jenyk,chci se pokusit o to ,co jsem napsal uz v otazce.Odesel mi tablet i stary not.sehnal jsem to XP a protoze mam ho.no penize,myslel jsem,ze to nejak pujde.UZ SE TIM NEPRETEZUJ,NEMEL JSEM SE TADY PTAT!

Já se nepřetěžuji, žádný strach.

Jen mě tak nějak připadá, že se snažíš řešit jednoduché věci tím nejsložitějším možnám způsobem. Stáhni si Win 10 třeba u kamaráda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]