Nejste přihlášen/a.
Prodejní bazarová částka je vždy u prodejce zbožným přáním, kupní může být překvapující. Jsou inzeráty na danou grafiku od 7000,- výš - ale kdo to může dát za starou grafiku bez historie - no nevím...
Procesor už asi ani prodejný není.
Jako kompletní PC snad - s dobrým SSD a dostatkem paměti možná 12-15tis... já bych to ale nekoupil.
slevit se dá vždycky - ale nečekejte fronty zájemců...
Mrkněte se na nové komponenty se zárukou...
akční ramky do 2000
ssd 2x 1300
to jako nové - ne staré 4 roky a nonstop gambling nebo těžba...
procesor 2000 a grafika 7000 u použitých...
nějaká ta krabice, zdroj... - pokud to bude vyvážený a čistý, snad těch 15tis někdo dá...
Ale PC se úspěšně prodávají spíše ve dvou finančních sférách - do 10tis jako domácí pc nebo nad 30tis jako herní.
O tom jsem psal - přiznávám nedokonale - v první větě.
Pokud něco prodávám, vidím pozitiva a chci prodat za nejvyšší možnou částku. Pokud chci koupit, vidím rizika a kupuji za nejnižší částku, jakou jsem ochoten dát.
Kdo chce super hrací PC, nemůže kupova za 15tis. Kdo hledá použitelný stroj, stačí mu těch 5-10 tis.
Vy máte něco, co má hodnotu jen ve vašich očích. Prodej bude náročný - časově.
Grafické karty už se na trhu objevují... není po nich takový hlad jako před rokem.
Samozřejmě vám přeji, abyste byl s prodejem spokojen a utržil, co požadujete. Já bych to hodnotil viz. výše, ale nekoupil.
Ťě péro Franto,
heleď se pokud máš ňákou cenovou představu prostě to bouchni na bazoš a jedéééééééém. Ptát se na cenu moc dobře nikdy nedopadne buď ti odpoví někdo kdo tomu nerozumí a nebo naopak a tam se ti pak ta cena bude zdát nízká.
Jako co se týče toho kompu není to mašina úplně na odpis , ale co chceš čekat. Když tomu někdo bude rozumět tak si to postaví od píky s větším výkonem za levnějc.
Ten procík by samostatně měl asi větší šanci na úspěch , nějakej hejl ti za něj třeba i tu 4ku dá spíš bych počítal tu 3jku a o něco méně.
Grafika no 1070 není úplně na odpis , před 3/4 rokem se prodávali za 3,5-4k po v únoru za 12k a třeba těch 7k teď není tak nereálných zas bych ale počítal o něco míň.
SSD ramkama diskem dneska už nikoho neoslníš , nikde neuvádíš co máš za zdroj což je něco co přiláká kupce co se vyzná.
Na závěr bude hodně záležet na bedně , cable managementu a blikátkách protože jestli to chceš bouchnout na bazoš popisek a vzhled je to co prodává. Tam to klidně za 15tku zkus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.