Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web Garaz.cz nejde v Mozille,jde jen v prohlížeči Edge

Od: micka* odpovědí: 18 změna:

Nevím,co se stalo,ale nejde stránka Garaz.cz,ta stránka nejde v Mozille,jde jen v prohlížeči Edge. Ještě včera šel ten web v Mozille normálně. Ví někdo,co se s tou stránkou stalo?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Se stránkou se nestalo nic, ale něco je s vaší Mozillou. Nemáte zapnutý třeba offline režim?

doplněno 17.08.21 18:02:

Možné je všechno. Chce to dát někomu znalému, takhle těžko radit.

micka*
hodnocení

stepm: Neustále mi je řečeno,že za to může špatné počasí nebo špatný signál nebo,že je to chyba té stránky. Já už opravdu nevím,co mám dělat. Můj počítač je v pořádku,jenom internet "blázní". Před pročištěním se ten internet choval podobně. Můj internet je rychlý,no,spíš byl,teď je chvíli rychlý,chvíli zase pomalý. Ta stránka stále nejde v Mozille. Je hodně divné,že Garaz.cz jde jen v Edge. Moje Mozilla je úplně nová,tak nevím,kde je problém.

Pokud stránka v jednom prohlížeči běží a ve druhém ne, tak za to rozhodně nemůže špatné počasí. Z vašeho popisu je znát, že počítač je pro vás španělská vesnice, takže bez pomoci někoho dalšího se asi neobejdete. Co někdo z rodiny?

micka*
hodnocení

V mojí rodině s tím nikdo nic nezmůže,protože moje rodina se v tom nevyzná. Máme ale jednoho známého,který se v tom vyzná - právě u toho našeho známého jsem si nechala počítač nedávno pročistit. Ten náš známý nám řekl,že to jede v pohodě. Moje rodina pořád dokola říká: "To je mihotavý signál.","To je signálem." a "To je počasím."

A vidíte nějakou chybovou hlášku nebo prázdnou bílou stránku?

micka*
hodnocení

Buď se načte jen bílá stránka nebo se ten web nenačte vůbec. Ale jeden uživatel tady k mé otázce napsal,že má podobný problém,takže chyba je asi na straně Seznamu.cz,protože Garaz.cz je součástí Seznamu.

micka*
hodnocení

Offline režim zapnutý nemám. Počítač jsem si nedávno dala pročistit. Můj počítač je pročištěný,oluxovaný,ale zdá se mi,že po tom pročištění "blázní" internet,protože se mi někdy stává,že se internet zasekává. Moje grafická karta je ještě dobrá a zatím není nutné ji vyměnit. Máte s internetem ty samé problémy? Budu muset Mozillu přeinstalovat? Jsou tyhle problémy se zasekáváním internetu jenom u mě nebo je mají všichni?

micka*
hodnocení

Stane se mi tohle: když kliknu na ZOBRAZIT VÍCE ZÁLOŽEK,tak se mi to zasekne,ale po několika minutách ten internet jede zase normálně. Doma mi neustále říkají,že je to kvůli špatnému počasí,jenže mě se tohle děje každý druhý den. Je problém u Seznamu.cz,u Mozilly nebo je to kvůli tomu,že ta Mozilla se po tom čištění nějak přesmykla?

hodnocení

0x

zkuste ctrl + F5

Mám stejný problém jako tazatel, navíc nelze otevřít některé stránky v rubrice Seznam Zprávy. Vaše rada nepomohla.

Tak mne ještě napadá aktualizace prohlížeče (protože webovky mají nějaký nový design) - bude to možná náročnější na grafiku...

Další můj nápad je nastavení nějakých blokací - addblocker nebo něco takového máte?

Já zkusil mozilu a je vše ok

micka*
hodnocení

bruno2: Skutečně máte ten samý problém jako já?

Ano, např. nyní nemohu otevřít žádný článek v rubrice Seznam Zprávy.

A už byla vyzkoušení případná aktualizace prohlížeče? Co smazání cache?
support.mozilla.org/...

micka*
hodnocení

bruno2: Jde vám web Garaz.cz?

micka*
hodnocení

Když jsem prohlížela tuto poradnu,konkrétně kategorii PŘÁNÍ,VZKAZY A STÍŽNOSTI,tak jsem tam našla příspěvek admina této poradny a v tom příspěvku stálo,že tato poradna čelila nějakému hackerskému útoku z Ruska a že byla tato poradna zpomalená. Možná,že těm hackerským útokům musel čelit i Seznam.cz a všechny ty stránky,které jsou součástí Seznamu.

hodnocení

0x
Zatímco se tady psaly romány o cache a počasí, já jsem napsal odpověď, ale stále tu není.
Ve zkratce zrovna garaz je jeden z těch plesnivých webů které útočí na čtenáře tak agresivně reklamou, že se z toho požere sám a zobrazení stránku se prostě podělá.
To ale neznamená, ze ho nelze prohlížet komfortně bez reklam, ale v Exploreru a edgi to rozhodně nebude
Obrana je celkem složitá a člověk co tomu nerozumí to horko těžko zvládne.
Dokonce i když smrtelníci mají takový luxus že potřebné filtry jsou rovnou dostupné v EASYLIST CZ SK, není potřeba je pokoutně ladit a vymýšlet. Stačí nahodit rozšíření Adguard/Ublock origin, přidat tento filtr a je to. (Nevím jestli se to přesnět týká i garáž CZ ale těch osatních agresivních ano - dají se číst v klidu bez reklam a přibaleného hnoje co je 4x vštší než vlastní stránka.)
KONKRÉTNĚ ALE TŘEBA BUDE STAČIT TOTO, pokud surfaři jsou líní si nasinstalovat doplněk, který jim takyvaně ukáže webové stránky "v jiném světle"
1. Smazat a potom zakázat cookies na vybraných stránkách
nebo (a raději taky)
2. Zakázat na tomto webu řádkové skripty (nevím jestli laik dokáže vypnout jen řádkové skripty, to umí jen ty oplnky) takže nezbývá vynpnou skripty na stránce celkově. Což ji ale ochudí o funkce
20.08.21 22:58
Cože? :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]