Nejste přihlášen/a.
Nevím,co se stalo,ale nejde stránka Garaz.cz,ta stránka nejde v Mozille,jde jen v prohlížeči Edge. Ještě včera šel ten web v Mozille normálně. Ví někdo,co se s tou stránkou stalo?
Se stránkou se nestalo nic, ale něco je s vaší Mozillou. Nemáte zapnutý třeba offline režim?
Možné je všechno. Chce to dát někomu znalému, takhle těžko radit.
stepm: Neustále mi je řečeno,že za to může špatné počasí nebo špatný signál nebo,že je to chyba té stránky. Já už opravdu nevím,co mám dělat. Můj počítač je v pořádku,jenom internet "blázní". Před pročištěním se ten internet choval podobně. Můj internet je rychlý,no,spíš byl,teď je chvíli rychlý,chvíli zase pomalý. Ta stránka stále nejde v Mozille. Je hodně divné,že Garaz.cz jde jen v Edge. Moje Mozilla je úplně nová,tak nevím,kde je problém.
Pokud stránka v jednom prohlížeči běží a ve druhém ne, tak za to rozhodně nemůže špatné počasí. Z vašeho popisu je znát, že počítač je pro vás španělská vesnice, takže bez pomoci někoho dalšího se asi neobejdete. Co někdo z rodiny?
V mojí rodině s tím nikdo nic nezmůže,protože moje rodina se v tom nevyzná. Máme ale jednoho známého,který se v tom vyzná - právě u toho našeho známého jsem si nechala počítač nedávno pročistit. Ten náš známý nám řekl,že to jede v pohodě. Moje rodina pořád dokola říká: "To je mihotavý signál.","To je signálem." a "To je počasím."
Offline režim zapnutý nemám. Počítač jsem si nedávno dala pročistit. Můj počítač je pročištěný,oluxovaný,ale zdá se mi,že po tom pročištění "blázní" internet,protože se mi někdy stává,že se internet zasekává. Moje grafická karta je ještě dobrá a zatím není nutné ji vyměnit. Máte s internetem ty samé problémy? Budu muset Mozillu přeinstalovat? Jsou tyhle problémy se zasekáváním internetu jenom u mě nebo je mají všichni?
Stane se mi tohle: když kliknu na ZOBRAZIT VÍCE ZÁLOŽEK,tak se mi to zasekne,ale po několika minutách ten internet jede zase normálně. Doma mi neustále říkají,že je to kvůli špatnému počasí,jenže mě se tohle děje každý druhý den. Je problém u Seznamu.cz,u Mozilly nebo je to kvůli tomu,že ta Mozilla se po tom čištění nějak přesmykla?
Mám stejný problém jako tazatel, navíc nelze otevřít některé stránky v rubrice Seznam Zprávy. Vaše rada nepomohla.
Tak mne ještě napadá aktualizace prohlížeče (protože webovky mají nějaký nový design) - bude to možná náročnější na grafiku...
Další můj nápad je nastavení nějakých blokací - addblocker nebo něco takového máte?
Já zkusil mozilu a je vše ok
Když jsem prohlížela tuto poradnu,konkrétně kategorii PŘÁNÍ,VZKAZY A STÍŽNOSTI,tak jsem tam našla příspěvek admina této poradny a v tom příspěvku stálo,že tato poradna čelila nějakému hackerskému útoku z Ruska a že byla tato poradna zpomalená. Možná,že těm hackerským útokům musel čelit i Seznam.cz a všechny ty stránky,které jsou součástí Seznamu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.