Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir v počítači

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Možná jsem to sem už před časem psal. Pokaždé, když zapnu počítač, tak se mi začnou samy od sebe označovat soubory, ke kterým se přiblížím myší. Asi po desáté mi Antivir zachytil malware a pokus o možné nabourání se do systému (Hack Tools co nalezl Malwarebyte). Při zapnutí pc se zobrazí příkazový řádek windows vždy na 1s a dvě okénka se po chvíli vypnou. Nutno říci, že počítač pravidelně čistím ale paměť je pořád zaplněná.

Co ale může způsobovat to, že myš označuje vše, aniž bych na ni klikl? Používám CC Cleaner, Avast a Malwarebyte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

* Ještě chci podotknout, že se občas vyskytuje hláška, že připojení k Windows SENS se nezdařilo.

hodnocení

0x
Ty cmd okenka automaticky neznamenaji virus ale rozhodne prozkoumat. To co se spustí postartu dobre znazorni program Autoruns. Akorat je tomu treba rozumet co je co. Pomuze v nabidce Hide windows entries a Hide Microsoft entries.

hodnocení

0x

Spusťte to v nouzovém režimu, zálohujte data a přeinstalujte systém. Nejlepší a nejrychlejší řešení.

fyrerfox
hodnocení

0x

Podívejte se na správce úloh, co tam běží a nejvíc zatěžuje paměť.

Taky sledujte provoz. Na to mám dobrý miniprográmek NetWorx.

Pokud zklame Adwcleaner, reinstaloval bych.

olinl
hodnocení

0x

U Win XP když se vložilo instalační CD/DVD tak to nabídlo opravu některých kořenových souborů nebo částí systému, teď si nevzpomenu přesně-zkus to tímto "obnovit". Můžeš zkusit i BOD OBNOVENÍ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]