Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vyměnil jsem letitý počítač a zjistil, že již nejdou ukládat fotky tak jak jsem byl zvyklý /PICASA/ je údajně zrušený. Nebyl s touto aplikací žádný problém přesto je pryč. Rád bych zase stahoval fotky do počítače bez přípomínek " nějakého ůčtu a limitu " nebo se vše již tak změnilo, že bez toho to již nejde? Budu rád za dobrou radu NE od rýpalů a děkuji předem. Olin
picasa.google.com/...
K uložení fotek do PC žádný program nepotřebujete. Fotky jednoduše zkopírujete z foťáku, telefonu nebo karty přímo na pracovní disk, na kterém si vytvoříte složky podle potřeby. Své fotky nemusíte posílat do úložišť Velkého bratra. Při dnešních cenách 1Kč/1GB si můžete vytvořit zálohu doma na externím disku. Je jedno, jestli bude v hezké krabičce nebo v rámečku nebo připojený kabelem přes adaptér. Záloha by měla být. O pracovní disk můžete přijít.
Já jsem zřejmě stejně vyspělý ajťák jako vy. Nemá se říkat úplně blbý, má se říkat uživatel. Sem byla poučená dcerou. Já jsem tohle vyřešila před 10ti lety selským rozumem a ono to bezvadně funguje.. Na plochu jsem přidala složku "album" a do ní mnoho složek konkrétně pojmenovaných, třeba 1999, 2000, 2001, bráchovy fotky, atd. Mám jich tam 23. Když stahuji fotku, vždycky ji uložím na plochu a pak myší přetáhnu do příslušné složky a všechno zavřu. Na ploše mám pouze složku Album, kde velice rychle všechno najdu.
Všechny, kdo umí prosím o shovívavost. babka
Stefrane, co to je disk? A náhradní disk? A to do svého miláčka Vincenta můžu sama přidat? Kurnik šopa, to jsem nevěděla. Když je zle, volám hodinového ajťáka a ten nic neřikal. Umřu úplně hlupa.
Říkám přece, že jsem ÚB uživatel.
babkazov® - proč to dělat složitě. Otevřete složku obrázky (zde můžete mít složek kolik potřebujete) a tam do vybrané složky překopírujete co potřebujete (případně přetáhnete myší). Na ploše mít nemusíte nic, než pár nutných ikon. Čím více zaplněných složek na ploše, tím pomaleji se PC načítá.
Ale já mám na ploše 4 složky: ALBUM a pak Vzdálená pomoc, Roztřídit, Neotvírat- důlěžité. A koš
Poslechla jsem a klikla pravým myšítkem na Album a píše mi: velikost: 2.98GB (3 203 331 664 bajtů), velikost na disku 2.98GB (3 206 135 808), Obsahuje 1 356 souborů, 46 složk, Vytvořeno 1.12.18.
Máte pocit že fakt něco dělám hodně blbě?
babkazov® - Na ploše mají být jen ikony zástupců, ne složky. Ale těžko se to vysvětluje, když nejste úplně v obraze. Ideální by bylo, kdyby vám to někdo ukázal. Složité to není, ale lepší je názorné předvedení. Pokud vám to ale vyhovuje, tak OK.
Vysvětlil a opravil mi to člověk, který na tohle má firmu a tím se živí. Trošku mi připomínáte vnuka, který s mi snaží všechno vylepšit, ale když odejde, nezůstane kámen na kmeni a já jen brzmocně koukám. Jen mi vysvětlete, proč bych měla zasahovat a "vylepšovat" něco, co bezvadně funguje a s čím jsem spokojená?
Děkuji a přeji krásný víkend z Ostravy. babka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.