Přeji hezký den, už 4 roky strašně toužím udělat jednu hru, hledal jsem strašně moc dlouho a nenašel asi nevím jak se přesně jmenuje to co chci, prostě těch aplikací je mnoho já vím ale já si chci udělat vlastní. Prostě třeba máte zapnutou kameru je tam zbraň a když zmáčknete tlačítko tak to střílí a je to fakt super věc ale já plánuji spíše že budu střílet kouzla jako Harryho Pottera mám už stažený materiál. Hlavně strašně prosím, nepište mi tady programovací kódy atd když ani nevím kde a včem je mám použít, psal jsem hrozně názvů na internet jako transparent camera hud, atd prostě více názvu ale žádný tutorial mi nevyšel a nechci to mít v 3d grafice chci to mít v 2d takže dám příklad máte png obrázek zbraně a ten vložíte do té kamery a střílíte. Posílám videa. Děkuji za odpověď. A vím že je to Augmented reality. youtu.be/... youtu.be/...
jako developer napisu jen, nemas na to... a nedobiram si te.. tudy to fakt nepude, z toho mraku nezaprsi atd, je to fajn zkouset neco vic, ale momentalne bohuzel, nikdo nerikal, ze je to prochazka ruzovym sadem, makej dal
joudic*
srry ale tady ti nikdo neporadi, hlavni zakladna je 60+ a nikoho v tomto veku, kdo se zajima o Unity nebo UE, tady nenajdes, sve jsem rekl
"...už 4 roky strašně toužím udělat jednu hru..." "...nepište mi tady programovací kódy atd když ani nevím kde a včem je mám použít". To si lehce odporuje. Buď chcete programovat hru - pak ovšem musíte vědět jak a kde použít programovací kódy, nebo nechcete vědět, jak a kde kódy použít, ale pak těžko můžete něco programovat. Zkrátka programovat cokoliv bez znalosti programování prostě nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.