Nejste přihlášen/a.
Co mam dělat kdyš se po zapnutí PC vše rozběhne a vemu myš a kurzorem se dotknu úplně spodní lišty na jakoukoli ikonu tak jse mi zruší funkce myši, a zbývá mi jen vypnout PC a skusit štěstí znovu jestli toho nechá.
Co?
Myš se omítá omítkou? Jaký os používáte když máte takový problém, který nejasně popisujete. Prosím rozepište se.
Co je to os , Mam kkompjutr dost dlouho let který na internet nemůže když tam je XP ale na propojení s tiskárnou stačí.
os (operační systém).
Takže XPčka.
Bylo by vhodné provést čistou instalaci XPček vzhledem k vadě.
Zazálohujte si veškerá data na jiný disk, vložte instalační médium windows XP a proveďte novou čistou instalaci včetně instalace programů, které potřebujete, Service packu 3 (jinak asi dnes nebude nic fungovat pod XP) a ovladače tiskárny.
Bohužel nesmim se přiblížit k ovladačům které jsou na dolníí liště kde najedu na položky jako tento počítač atd.
Promiňte, ale pletete pojmy a vůbec nechápete, co jsem radil.
Dejte to nějakému mladému klučinovi, který to umí. Servis pochybuji, že se tím bude zabývat. Ideálně v rámci výuky na nějaké technické IT střední škole, kde by jsi vyzkoušeli instalaci historických XPček.
...
Přeinstalace celého PC se nedělá z prostředí windows (os). V BIOSu systém zavedete ne z disku, ale přímo z CDčka instalačky. Takže nějaká lišta Vás nemusí zajímat.
Záloha disku, pokud nejde OS zapnout v nouzovém stavu se dělá v jiném PC, které funguje.
...
Sem na poradnu píšete z mobilu a nebo z toho pc?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.