Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omítání myši

Od: strasilka® odpovědí: 8 změna:

Co mam dělat kdyš se po zapnutí PC vše rozběhne a vemu myš a kurzorem se dotknu úplně spodní lišty na jakoukoli ikonu tak jse mi zruší funkce myši, a zbývá mi jen vypnout PC a skusit štěstí znovu jestli toho nechá.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co?

Myš se omítá omítkou? Jaký os používáte když máte takový problém, který nejasně popisujete. Prosím rozepište se.

hodnocení

Co je to os , Mam kkompjutr dost dlouho let který na internet nemůže když tam je XP ale na propojení s tiskárnou stačí.

os (operační systém).

Takže XPčka.

Bylo by vhodné provést čistou instalaci XPček vzhledem k vadě.

Zazálohujte si veškerá data na jiný disk, vložte instalační médium windows XP a proveďte novou čistou instalaci včetně instalace programů, které potřebujete, Service packu 3 (jinak asi dnes nebude nic fungovat pod XP) a ovladače tiskárny.

hodnocení

Bohužel nesmim se přiblížit k ovladačům které jsou na dolníí liště kde najedu na položky jako tento počítač atd.

Promiňte, ale pletete pojmy a vůbec nechápete, co jsem radil.

Dejte to nějakému mladému klučinovi, který to umí. Servis pochybuji, že se tím bude zabývat. Ideálně v rámci výuky na nějaké technické IT střední škole, kde by jsi vyzkoušeli instalaci historických XPček.

...

Přeinstalace celého PC se nedělá z prostředí windows (os). V BIOSu systém zavedete ne z disku, ale přímo z CDčka instalačky. Takže nějaká lišta Vás nemusí zajímat.

Záloha disku, pokud nejde OS zapnout v nouzovém stavu se dělá v jiném PC, které funguje.

...

Sem na poradnu píšete z mobilu a nebo z toho pc?

fyrerfox
hodnocení

0x

To vypadá na nějaký malware. Chce to proskenovat antivirem apod. Osvědčil se mi Adwcleaner.

olinl
hodnocení

0x

Zkusil si RESTART (ne vypnutí a zapnutí) počítače? Občas to zabere..

hodnocení

0x

Na spodní lištu se dostaneš a na ní vybíráš opakovaný stiskem klávesy Tab. Jednou z takto přístupných položek je i plocha. Pokud tam máš potřebnou ikonu, vybereš ji šipkami na klávesnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]