Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.
Má někdo tiskárnu canon a řešil už chybu 5B00? Jedná se o plnou odpadní nádržku a nutný reset.
Podle YT se mi nepodařilo zresetovat, nabídka jiným blikající mi nebliká, ale svítí. Tlačtkový reset možná je podmíněn nějakou demontáží nebo výměnou - netuším.
Mám G4400 - pro mé účely byla výborná. Máte zkušenost, jestli je nutné vyměnit ten odpadní filc nebo stačí jen reset? Našel jsem nějaký WIC Utility - ale netuším, jestli to bude fungovat. Těch pár korun bych ještě obětoval, ale dát za servis 2000,- tak to radši koupím novou
Šel jsem podle tohoto návodu
Zkuste toto:
Chybová hláška 5B00 u inkoustových tiskáren Canon
Tato chyba se může objevit, pokud tiskárna narazí na jeden z následujících problémů:
S danou kazetou bylo vytištěno více stránek, než na kolik byla vyrobena.
inkoustové polštářky v tiskárně jsou naplněny
řešení dané chybové hlášky:
1) vypněte tiskárnu
2) stiskněte a držte tlačítko STOP (trojúhelník v kroužku)
3) se stále stisknutým tlačítkem STOP stiskněte a držte tlačítko ON/OFF
4) pusťte tlačítko STOP a stiskněte ho dvakrát rychle za sebou
5) pusťte všechna tlačítka a počkejte až se na tiskárně zobrazí IDLE
6) stiskněte tlačítko STOP pětkrát rychle za sebou a následně dvakrát rychle ON/OFF
7) vypněte tiskárnu a následně ji opět spusťte
Po správném použití tohoto návodu by měla být chyba odstraněna.
Placený program WIC
postup z těch webovek jsem asi zkoušel jako první... bohužel nef-ční. Možná jsem tím právě něco zblbnul v tiskárně, protože pak mi nešlo podle youtube vyresetovat - nebliká to tak, jak na desítkách videí
Zkusím ten odkaz z mailu - díky - během týdne, jak bude čas
No já zkoušel i placenou verzi nějakého PíP - a protože ani to nefungovalo, šlo to z domu "za odvoz".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.