Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podporuje deska win10?

Od: rets odpovědí: 3 změna:

dobry den mam zakladni desku asus p8b75-m chci se zeptat podporuje tato deska win 10?diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Oficiální drivery jsou pro Win 8,1 , s největší pravděpodobností Vám to půjde windows si je sosne sám.

rets
hodnocení

na desce jsem mel nedavno win10 pak mi zcernala obrazovka sel jsem s tim do servisu a tam mi rekli ze to udelali win10 ze je deska nepodporuje tak jsem koupil 8.1 pro pak prisli na to ze to delala graficka karta tak nevim ale lidi maji i starsi desky a maji win10 tak nevim.

Eh asi ten servis bude jiný oddíl. Úspěšně sem rozchodil win 10 i na starších kusech. A pokud se Vám problém opakoval i na win 8,1 tak je to asi někde jinde. Jak vidno servisáci netuší a vydali se klasickou cestou asi to bude to a to s postupnou výměnou všeho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]