Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný internet na doma Praha

Od: kasandra* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den , prosím o radu který internet je v Praze nejlevnější ale zase aby fungoval? Máme od UPC teď Vodafon,ale zemřel mi manžel a přes 500 Kč měsíčně platit nemohu.
Moc děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

3x
Zavolejte na linku, že tolik platit nemůžete a pokud neslevni dáte výpověď. Určitě to půjde...
kasandra*
hodnocení

Zkusím , děkuji

hodnocení

2x

A máte u Vodafonu internet, telefony i televizi jako balíček?

kasandra*
hodnocení

Ne balíček od Vodafonu nemám ani operátora ,jen tu WiFi . Když jsme si ho zřizovali bylo to UPC a asi před rokem to přešlo pod Vodafon

A nestálo by to za úvahu?

jen*
hodnocení

2x
Zkuste zda nemáte pokrytí od Starnetu. 250,- měsíčně a vše super, první rok jsem měl bonus za připojení - platil jsem jednorázově pouze 1000kc.

fyrerfox
hodnocení

1x

Záleží na místě. Třeba www.pe3ny.net nejsou drahý.

Méně nároční uživatelé - zkusil bych se dohodnout se sousedy na sdílení připojení a nákladů.

hodnocení

1x

chce to vice informaci v které čast prahy nejlepe i ulici

kasandra*
hodnocení

Je to Praha 4 Nusle ulice 5.května

třeba tento https://www.jmnet.cz

hodnocení

0x

To já mám od UPC balíček základní programy + internet 500 mbps a platím měsíčně 497 kč rychlost internetu mě nikdy nespadne pod 470 mbps a jsem s cenou spokojený ,výpadky jsou ale jednou za půl roku se to dá pochopit .

jirkazxc
hodnocení

0x
Možná máte nabídky v domě na nástěnce. Pak bych se poptal sousedů na to, jací operatoři nabízí ve vašem domě internet.

clovicekdoma
hodnocení

0x

Dobrý den ,

pokud máte dobré vztahy se sousedy tak by se dalo napojit na ně a poděli se o náklady.

novak1*
hodnocení

0x

Nevím jak v Česku ale na Slovensku dáva Orange za 1 euro 100 MB a potom se jede na sníženou rychlost 128mbps.

Telekom dáva za 5 euro 7 GB na mesíc . To je ale všechno mobilný internet s modemem do notebooku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]