Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat jestli půjde ještě nějak opravit poškrábaný disk od hry, jde o hru FIFA hra se načte jen do tlačítka start poté se vypne.
Jde o disk na Xbox 360
Chci se zeptat jestli jde hra nějak zachránit?
Jde o disk na Xbox 360
Chci se zeptat jestli jde hra nějak zachránit?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
schimpy
2x
Vzpomínám na svoji nehodu, za kterou jsem si mohl sám. První den nový Xbox 360, (já vůl) za chodu jsem konzoli přenášel a chtěl ji místo horizontálně vyměnit za vertikální polohu, tenkrát se ozval nepěkný zvuk a hra Forza Motorsport 3 to řádně schytala - výsledek: škrábanec dokola a na nehet, pochopitelně se hra už nenačetla. Na internetu jsem našel stránku, která brousí CD/DVD. Za pár dnů přišlo opravené DVD zpět, cca 300 Kč včetně poštovného. Výsledek: DVD jako nové a dodnes hra funguje, akorát už ta stránka nefunguje. Ale určitě najdeš někoho, kdo to také dělá. Otázka, zda se to vůči ceně hry vyplatí - tenkrát ta hra stála cca 1 600 Kč. Shrnuto: opravit to půjde ![:) :)]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]