Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškrábaný disk

Od: anonym636373 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chci se zeptat jestli půjde ještě nějak opravit poškrábaný disk od hry, jde o hru FIFA hra se načte jen do tlačítka start poté se vypne.
Jde o disk na Xbox 360
Chci se zeptat jestli jde hra nějak zachránit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Na disky byly kdysi speciální sady na rozleštění škrábanců. Otázka je, jestli není disk doškrábaný nad možnosti té sady a navíc jestli není levnější koupit hru bazarovou. Jinak disk je téměř nezničitelný, ale pokud ho klacicky hodíte na stůl a berete ho pak ve stylu, jak když se shrábnou mince do dlaně, nedivte se fatálnín následkům. Disk patří rovnou do krabičky, vyndává se zmáčknutím trnu na kterém je připevněn, žádné vytáčení apod.
anonym636373
hodnocení

Děkuji za odpověď, na hry si v tomto případě dávám pozor, ale bohužel se mi to nějak stalo v Xboxu, nevím jak ale z ničeho nic podivný zvuk a hra se vypla a nešla načíst, zkusím sadu a děkuji za pomoc.

schimpy
hodnocení

2x
Vzpomínám na svoji nehodu, za kterou jsem si mohl sám. První den nový Xbox 360, (já vůl) za chodu jsem konzoli přenášel a chtěl ji místo horizontálně vyměnit za vertikální polohu, tenkrát se ozval nepěkný zvuk a hra Forza Motorsport 3 to řádně schytala - výsledek: škrábanec dokola a na nehet, pochopitelně se hra už nenačetla. Na internetu jsem našel stránku, která brousí CD/DVD. Za pár dnů přišlo opravené DVD zpět, cca 300 Kč včetně poštovného. Výsledek: DVD jako nové a dodnes hra funguje, akorát už ta stránka nefunguje. Ale určitě najdeš někoho, kdo to také dělá. Otázka, zda se to vůči ceně hry vyplatí - tenkrát ta hra stála cca 1 600 Kč. Shrnuto: opravit to půjde :)
anonym636373
hodnocení

Děkuji za odpověď, jsem rád že to nějak půjde, stalo se mi něco podobného a mrzí mě to.
Hru bych rád opravil a proto zkusím sadu co psal pan před vama nebo broušení cd/dvd.
Děkuji za odpověď

jabraka*
hodnocení

0x

Digitální záznam je prováděn na jedné straně disků ,kde je natištěna etiketa.Škrábance zde ničí záznam.Vadí obvykle škrábance po obvodu kotouče,méně kolmé ke středu.Přeleštění obvykle pomůže.Ale jen jednou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]