Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

POMOC- nelze odstranit soubor

Od: terezziee01 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, jsem tak trochu blondýna, která měla staženou hru "the sims 4" na svém notebooku lenovo yoga, ale jelikož jsem je chtěla odinstalovat kvůli malo místa tak jsem omylem odstranila jen složku a ne celý soubor... takže když jdu do nastavení a kliknu odinstalovat naskocí mi že soubor nelze najít ( přikládám fotografii) už jsem bezradná zabíra mi to stále moc místa... děkuju všem za pomoc

POMOC- nelze odstranit soubor

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučuju vrátit systém před datum smazání složky a potom celý program odstranit pomocí Revo Uninstalleru.

pfz*

mělo by to jít přes příkazovy řadek v DOS.*mir*

05.08.21 19:40
Pfz
Co?
pfz*

Pro W10 vstup do DOS...win+r a je to v DOS.prikazovem radku... CMD atd..najít a vybrat soubor a DEL

Pfz
A je ti jasný, že tohle není o tom, že by nešel smazat nějaký soubor. A ani by ti ta tvá ráda nepomohla, do příkazového řádku by jsi musel před startem win.

hodnocení

1x
Ahoj blondýnko,
soubor je většinou menší než složka.
Pokud jsi smazala adresář který je uvedený v chybě tak ti to určitě místo nezabírá. Popravdě můžeš se to snažit pročistit jak tu řadí kolegové, ale myslím si, źe ti to vadit nikde nebude a nech to být, nebo požádejte kamaráda.
Hlavně si pamatuj pro příště- odinstalovat a ne mazat.

hodnocení

0x

Někdy je funkční:

1. Znovu instalovat program

2. Standardně odinstalovat program - nic nemazat (složky, soubory). Instalované programy se mazáním odstraňovaly před 25 roky v době DOS.;)

support.microsoft.com/...

terezziee01
hodnocení

já právě už nevím odkud byla hra stažená ( bylo to přes nějaké stránky)...

Stáhněte si třeba i verzi "vyzkoušet"- Try it First

Ale vyhledávání na netu není zase tak složité?;)

origin.com/...

the-sims-4.en.softonic.co/...

a tak dále...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]