Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co lze přesunout, aby se disk C zmenšil?

Od: misa503® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Měl bych dotaz : co lze z disku "C" ještě přesunout na jiný disk-skoro volný, aby bylo na "C" více místa? Již jsem na radu přesunul Dokumenty. Disk "C" mi zabírá polovinu.

Ptám se proto, abych nepřesunul něco tak, že mi nepůjde pak počítač. Disk jsem vyčistil. Mám volných 101 GB z 243 GB.

Děkuji za případné rady.

Co lze přesunout, aby se disk C zmenšil?
Co lze přesunout, aby se disk C zmenšil? #2
Co lze přesunout, aby se disk C zmenšil? #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Volného místa máš dost, proč tedy?

Každopádně bez problémů leda něco ve svém profilu - tedy v users a tam budou dokumenty, obrázky atd

Určitě ne nic z Program Files, Windows tedy jak evidentně předpokládáš.

jdiskreport
hodnocení

0x

Stahněte si malinkou aplikaci jdiskreport, dejte zjistit co máte na C a postupujtze podle největších souborů, podívejte se na ně a rozhodněte, jestli je potřebujete, nebo ne. Když je označíte, zmáčknete shift a delete, dojde rovnou k trvalému odstranění, jinak bude potřeba "vysypat" koš, aby se požadovaný efekt uvolnění místa projevil.

hodnocení

0x
Já měl pod Windows nejraději SpaceMonger. Ten ti graficky ukáže, co kde máš a kolik to zabírá místa. Když se vyhneš systémovým složkám Windows a program Files, neměl bys nic pokazit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]