Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu spustit systém

Od: niazis odpovědí: 15 změna:

nemohu spustit systém pouze v nouzovém režimu se sítí , to běží v pohodě ale bez zvuku prosím proč nemohu spustit system běžnym spusobem,? jsem začatečník tak prosím poradte děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Jaký máš systém, co se děje, když ho spustíš normálně (hláška), máš antivir, firewall?

Instalovals něco před tím, než systém nenaběhl?

niazis
hodnocení

mam xp profesionál a muj syn instaloval hru el matador a od te doby to nejde antivir fireval nemam

sondaw*

Absence antiviru a firewallu je při surfování a stahování her dost velké riziko

Pokud se tedy dostaneš do nouzového režimu, stáhni si Spyware terminator, je free a česky

Nabídne ti nainstalovat Web Security Guard pro ochranu Internetu a Clam Antivirus, který se integruje do rezidentního štítu programu. Stáhni aktualizace jak guarda, tak antiviru a udělej celkovou kontrolu PC

www.slunecnice.cz/...

Myslím, že jste s tou hrou (nebo i jinak) stáhli nějakého šmejda, pro první dobu by tohle mohlo stačit, napiš jak to dopadlo

ok*

co mám kliknout abych se dostal do nouzového režimu PC děkuji

pravdomluvny*
Spuštění v nouzovém režimu:

microsoft.com/...

niazis
hodnocení

udělal jsem cos mě poradil stahl jsem terminatora a nechal jsem prohlédnout pc bylo tam toho spoustu odstranil jsem zavadne položky ale když jsem pc restartoval tak byl vysledek stejny ukazuje se mě power saving zkus ještě poradit

sondaw*

ještě mne napadlo, jestli máš v pořádku grafiku a ovladače, vypadá to, jakoby do monitoru nešel signál a proto se přepne

Zkus se podívat do správce zařízení - Ovládací panely>systém>hardware>správce zařízení>jestli nemáš u graf. karty žlutý vykřičník a zkus aktualizovat ovladače

Třeba poradí někdo chytřejší ještě něco jiného

Možnosti:

- odinstalovat tu hru z nouzového režimu

- odebrat ze správce zařízení grafickou kartu

- použít bod obnovení, je-li k dispozici

- v nejhorším se dá provést opravná instalace

niazis
hodnocení

vykřičník tam nebyl ale zapoměl jsem napsat že když spustím pc tak okolo veškerejch písmen jsou modré a žluté pruhy zní to jako bych měl haldy ale je to tak děkuji předem

V tom případě mohla odejít grafika. Máš ji integorovanou nebo jako samotnou kartu?

niazis
hodnocení

tak to opravdu nemám tušení jestli mam integorovanou a nebo samotnou kartu jak to prosím poznám jsem začatečník jak už jsem psal děkuji

Podívej se do správce zařízení na položku Grafické adaptéry a napiš, co tam najdeš.

niazis
hodnocení

je tam psáno NVIDIA Ge Force 7600 gs

No tak to máš externí. Je na sběrnici AGP. Takže ji vyndat, zapůjčit si jinou grafiku na stejnou sběrnici a otestovat.

osobne by som vyskusal vratit system do doby, ked bol funkcny.start/programy/prislusenstvo/systemove/obnova

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]