Dobrý den, Mám takový menší dotaz týkající se mobilního prohlížeče. Dlouhé roky používám Chrome, ale začal se mi zamlouvat Samsung internet. Jenže to má háček a to zapamatovaná všechny hesla, přihlášení, platební metoda, atd. Synchronizoval jsem pouze záložky. Chci se tedy zeptat, kdo s tím má zkušenost - Jde to prosím vás vůbec? Pokud ne, asi nadále zůstanu u Chromu. I když u něj jsem nenašel ani žádný ADblock na otravující reklamy, což mě trochu i udivuje, kor když na pc je toho v rozšíření tolik. Děkuji
Z chrome vyexportovat hesla jdou i z toho mobilního, platební metody nevím, nepouzivam. Zkuste vyhledat "chrome export passwords". Jinak co se týče adblocku na androidu, začal jsem z toho důvodu používat prohlizec Opera. Má adblocku přímo v sobě a proto nemusím nic ohýbat přes koleno a nejotravnejsi reklamy jsou pryc. play.google.com/...
tomb
Díky za reakci a za tip. Tu Operu vyzkouším a uvidím. Nevím proč ADblock Chrome nemá, ani na Google Play jsem nic nenašel. O co mi jde nejvíc jsou ty hesla ke všem různým přihlášení skoro za celou existenci. Je toho přes 100. V nastavení hesel se mi je podařilo stáhnout do mobilu, ale jestli půjdou vložit do prohlížeče jiného, to teda nevím. Myslím ale, že by to těžké být nemělo, taková docela podstatná věc.
Já jenom přidám že firefox pro android má podporu pro rozšíření (včetěně uBlocku a uživatelských scriptů). Chrome nemá protože google nechce a taky by se mu to těžce nevyplatilo, když podíl telefonů stoupá a většina uživatelů se neobtěžuje změnit výchozí prohlížeč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.