Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje tento program?

Od: tenklucina odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz. Hraju hru , kde je postava Hacker a má virus, co dokáže vyzvonit všechny telefony, začne ten telefon vyzvánět. Je k tomu udělaná i aplikace na telefon, ale mne by zajímalo, zdali existuje realný virus, který se už dá normalně použít a jestli ano, tak jaký je třeba jeho název...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

0x

Ta hra se nejspíš jmenuje Watch Dogs. A ta aplikace v telefonu té postavy je součástí většího rozhraní hackerské skupiny DedSec.

A jestli to existuje v reálu? Zkuste se přidat k nějaké hackerské skupině a oni vám to řeknou. Tedy jestli jim máte co nabídnout?

tenklucina
hodnocení

Watch dogs to teda není, pravděodobně jsem to napsal špatně. Jedná se o hru Rainbow six siege, kde se nachází postava Dokkaebi, na kterou navazuje moje otazká...

kicune*

Aha, tak jelikož tu hru neznám, tak bohužel nemohu poradit *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]