Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde bluetooth

Od: habin® odpovědí: 2 změna:

Z nějakých neznámých příčin mi v ovládacích panelích/centrum síťových připojení/síťová připojení zmizela ikona sítě BT. Vše mám propejené (používám jen mobil), ve správci zařízení jsou ovladače BT zobrazeny, bez problémů. Když dám nastavení Windows/BT nastavení tak u zařízení BT mám zprávu chyba ovladače. Může mít špatný ovladač vliv na funkci BT? Myslím tím že se ztratí připojení. Hrozně dlouho jsem BT nepoužíval, předtím šlo normálně, nic sem s tím nedělal. Nemůže to taky být (jestli je to dobře napsaný) chyba BT adaptéru? Maj tam psáno chyby ovladače, ovladač je přece driver, ty mám a sou aktuální, co mám ve správci úloh žádné chyby nehlásí.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
RESTARTUJ počítač/notebook a zkus to znovu "propojit".

hodnocení

Podařilo se mi zprovoznit BT jen napůl. Ikona síťového připojení je. Telefon sem znovu nepároval. Z mobilu do PC data jdou. z PC do mobilu ne. Při konfiguraci portů v nastavení BT jde přiřadit jen příchozí port, když chcu dát odchozí, vyskočí prázdná tabulka. Bude asi chyba driveru nebo něco s USB přestože jsem to zkoušel v jiných.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]