Dobrý den mám problém hrál jsem na PC hru kdyz z ničeho nic bílá obrazovka resetoval jsem PC a Windows 10 nechce naběhnout buď to vyhodí hlášku viz foto a sjížděl jsem i pokročilá nastavení dle návodu Windows a nic když ho opět restartuje tak běží kolečko načítání Windows ale pak je jen černá obrazovka nevíte prosím co to může bejt?diky
Dobrý den, na opravu budete potřebovat Flash Disk min. 10 GB a jiný počítač Stáhněte si z officiálního Webu Microsoftu Windows 10 Instalační médium odkaz tady: microsoft.com/... Po stažení a otevření, vyberte vypálit na CD (ISO) otevře se průzkumník souborů, najděte flash disk Před začátkem stahování VŠECHNA DATA Z FLASH DISKU ULOŽTE TÍMTO SE VŠECHNA DATA SMAŽOU Dále stáhněte program Rufus odkaz tady https://rufus.ie/cs/ otevřete v rufusu ISO soubor, vyberte váš flash disk Ukáže se zpráva, že se vše smaže, tu potvrďte, počkejte, flash disk vyjměte, vložte do pokaženého Windowsu, vypněte počítač znovu ho zapněte a dívejte se, jaká klávesová zkrátka je BIOS Settings také se to může jmenovat BIOS setup, u toho bude klávesová zkratka (třeba F5, nebo ESC) V BIOSu pravděpodobně nebudete mít myšku, nastavení ovládáte šipkami na klávesnici, najdete si menu BOOT otevřete BOOT najděte BOOT from USB, nebo BOOT from něco Najděte Váš flash disk (třeba SanDisk něco) a dejte boot, spustí se nahrávání Windowsu, potvrdíte jazyk, Edici, pokračujete vyberete Partition, dáte smazat disk:0 a pokračujete, pak se nainstaluje Windows který už pomatený nebude.
Tak si ho opatřete. Skrze nouzový režim pak lze systém obnovit pomocí "bodu obnovení". Samozřejmě za předpokladu, že máte nějaké body vytvořené.
Případně lze přímo z instalačního média spustit nástroj "Oprava spouštění systému", který je účinnější, než když ho spustíte z hardisku.
rele
A nevíte co tohle mohlo spusobit neakeej vir nebo?
kicune*
Těžko říct takhle z hlavy, nejsou žádná vodítka k zúžení okruhu podezřelých. Teoreticky to mohl být cokoliv, od chyby driveru až po HW chybu. Budeme se tedy modlit, že to byla jen SW chyba a pokusíme se obnovit Windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.