Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s webem který jsem si udělal na google webech a doménu mám na forpsi.
Když zadám celou adresu včetně www tak mi stránky naběhnou, když www nenapíšu (zadám jen např. google.com) tak se zobrazí stránka forpsi, že je doména registrovaná. Neví někdo co s tím mám dělat? Jsem co se týče správy webu začátečník co nic neví, jak vidíte. Na podpoře forpsi mi řekli že mám změnit DNS záznam A a do pole hodnota zadat nějakou IP adresu, kterou mi poskytne GOOGLE, ale google mi nic neposkytl, nic jsem nevygooglil, a bohužel se do google nedá zavolat.
Moc děkuji za případné rady.
Neřeknu co máš konkrétně udělat, to bych musel studovat jak to máš u providera a u Google, kdo ti DNS záznam vlastně dělá.
Jen chci upozornit na to, že
www.domena.cz skutečně není to samé jako
domena.cz a taky to není například
mail.domena.cz
- všechny potřebné varianty musí být v DNS systému registrované na správnou IP adresu. To www se tam nikdy nedoplní automaticky, vždy to musí být nějak ošetřené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.