Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola pravopisu

Od: novak1* odpovědí: 5 změna:

Po aktualizaci mi neukazuje barevne pravopisné chyby když píšu na Microsoft Edge . Na google chrome to ukazuje. Pritom je to zapnuté všechno. Delal jsem taky reset nedávno . Co tomu muže být? Pomohlo by synchronizovat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vždyť Microsoft Edge je jen přejmenovaný MS Internet Explorer, co čekáte? Že bude nová verze vůbec prvního prohlížeče málem ještě z doby kamenné něco umět? S MS IE byly vždy jen problémy. Vykašlal bych se na něj a používal Chrome. (Když jsem ho ještě používal, stácvalo se taky, že v něm něco nešlo – na ty věci mám Firefox. Dnes už jedu výhradně ve Firefoxu, Chrome má nevýhodu, že ve srovnání s jinými prohlížeči zabírá mnoho místa.)

Edge dnes nemá s původním IE moc společného. Minimálně jádro má stejné, jako Chrome. Ale je pravda, že bych si edge taky nevybral.
novak1*
hodnocení

To je Mozila? To jsem mel kdysi, bylo to pomalé.

Quentos
Hmmm a kdy jsi viděl Edge naposled? Má stejné jádro jako Chrome, který doporučuješ.

hodnocení

2x
Nezkoušel, ale můžeš zkusit: m.zive.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]