Nejste přihlášen/a.
Včera a dneska se mi stalo toto: otevřela jsem internet (mám Mozillu) a šla jsem na stránku Novinky.cz. A celý internet se na chvíli zasekl,pak na chvíli ukázal,že neodpovídá,pak byl chvílemi zpomalený a když jsem internet vypnula a pak zase chtěla zapnout,tak se mi ukázal dialog,že Mozilla padá a že je nějaký problém. Ale teď jde ta Mozilla zase normálně.
Máte ten samý problém? Co to znamená? Je možné,že za ty záseky může web Novinky.cz?
Zmáčknete CTRL+ALT+DEL - zároveň.
Vyskočí nabídka - kliknete na "Správce úloh".
Tam je záložka "Výkon" - Paměť. Toto je paměť RAM - potřebujete ji ve vašem případě hlavně na webové stránky.
Pokud je jí málo a je využita pravidelně z 80 a více procent, je to důvod vašeho problému.
Po posledních týdnech s řešením problémů s Mozillou u mého otce můžu jen směle doporučit jiný prohlížeč. Viz. kolega
Nezaznamenal jsem v posledních týdnech žádné potíže s Firefoxem. A používám ho každý den na mnoha platformách.
Ony "potíže" jsou v případě uživatele, kterému se aktualizoval prohlížeč a chce jeho přihlášení pro synchronizaci nebo nabízí doplňky. Takový důchodce uživatel pak vyděšeně volá při každém vyskočeném okénku.
Na pracovním NTB mám mozillu instalovanou, jen ji nepoužívám.
Zkusil jsem otestovat - kopíruje bez potíží a reaguje svižně - jenom je to starší verze a hned to chce narvat aktualizace.
Bohužel, velmi často se stává, že dobrou funkční věc někdo chce "vylepšit" a celé to pos...
Stane se to v tom intervalu,když si otevřu internet a ze Seznamu chci jít na Novinky.cz. Ostatní weby jdou normálně,jen ty Novinky.cz se zasekávají. Buď tam nějaký programátor něco provedl nebo je na tom webu moc lidí.
Já osobně tedy webovky novinky.cz přestal používat tak dva roky zpět - začal nějak bulvárovitět. Nicméně je možné, že chce správce webu nějaké "lepší vychytávky" a "lepší rozlišení" ... a čím náročnější je ta webovka na data a zpracování, tím větší potíže má starý PC.
Takže to může být třeba i slabým PC, který prostě před léty fungoval při jednoduchých stránkách, ale teď ty "lepší" už nezvládá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.