Prosím o radu. Přestala se mi doma zobrazovat adresa wifi a přestal jít internet. Technik vyměnil router, změnili jsme název adresy a heslo, adresa se zobrazila a internet začal jít. Druhý den přijel syn, nechala jsem mu vzkaz o změně, ale adresu nenašel, internet nejde. Zkouška odpojit a znovu zapojit nefunguje. Co teď? Děkuji za Vaše rady a názory.
Zobrazí sa adresa keď sa počítač pripojí na router LAN káblom? Ak ano, tak môže byť problém so signálom wifi, ktorý môže byť zarušený a to aj vtedy ak je silný. Preladiť na iný kanál môže pomôcť.
daniela1
"Adresou" je asi míněna WiFi síť, ale podle popisu v otázce nevím...
Proscanoval bych wifi pásmo WifiAnalyzerem (program v mobilu) a nastavil volnější kanál. Technik to neoroscanoval? Jestli jedete na 2,4 GHz, tak je možné,že jsou všechna kanály přecpané jinými wifinamu. Je možné že si někdo pořídil mesh, to pak zabere rovnou několik kanálů.
Děkuji za odpovědi. Víte, jsem absolutní laik v tomto oboru. Myslíte si, že nový router byl nezbytný, když to stejně nefunguje? Ušetřila bych tím 1200 Kč. Každopádně technika zavolám znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.