Zdravím. Omylem jsem v regeditu win 7 smazal registr Microsoft v local machine, Windows samozřejmě nenajede a auto obnova nefunguje. Je ještě nějaká naděje, že Windows rozjedu nebo musím přeinstalovat? Pokud nerozjedu, bude ještě možné dostat z disku aspoň soubory dokumentů a projektů? Nejradši bych si nafackoval. Nechápu, že tohle systém vůbec dovolí a není tu nějaká hlubší ochrana před tvrdým smazáním tak důležitých souborů. Chtěl jsem původně smazat pouze registry Office, ale uklik jsem se a tak to dopadlo. Díky za každou radu.
Zkusím se po něm podívat, možná se někde najde, případně zkusím vypálit nový. Ale stejně jsem chtěl přecházet na win 10, ač nerad... Takže nejlepší varianta by snad mohla být Linux nebo přenést disk na externí PC. Díky jurajo za snahu pomoci.
dejv111neprihl
Jen se zeptám mimo téma... Půjde ještě použít klíč k win 7 na win 10? Ještě cca půl roku zpět to prý šlo...
Sežeň si instalační disk W7 a z něj spusť obnovu/opravu systému. Nebo to můžeš rovnou využít jako příležitost k upgradu na W10 (které se automaticky aktivují klíčem z W7), oboje lze provést bez smazání dokumentů.
A kdybych rovnou použil přeinstalaci na W10, nebude problém v poškozeném W7? Nekomunikujou při přeinstalaci nějak mezi sebou operační systémy? Nejsem IT, tak se omlouvám za případný blbý dotaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.