Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s instalací TV karty

Od: jirkamatapat* odpovědí: 2 změna:

Instaloval jsem TV kartu PINNACLE PCTV DUAL SAT Pro PCI 4000i.Po nainstalování programy běžely normálně.Po připojení druhého sat.přijímače se po dvou dnech ozval praskot v počítači,stáhl se obraz a karta přestala fungovat.Po reklamaci mi bylo sděleno,že závada v kartě není.Po opětovné instalaci se však objevuje okno se sdělením,že v PMCLoader.exe došlo k problému a je třeba ji ukončit. Zkoušel jsem instalovat kodeky ,avšak bezvýsledně.Prosím tedy o radu co s tím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle tu už bylo:

poradte.cz/...

pavel333*
hodnocení

0x

Problém s PMCLoader.exe u mě nastal cca před měsícem (PCTV nanoStick, WIN XP) a přetrvává dodnes.

Zkoušel jsem jsem přeinstalovat kdeco (ovladače grafiky, Pinnaclu, atd) , zkoušel jsem nainstalovat nejnovější i starší Pinnacle TV center, nebyli mě schopni pomoci ani na technické podpoře Pinnaclu (resp. žádná jejich rada problém neodstranila) a Pinnacle pořád nefunguje.A nefunguje ani s alternativním sw. Nepomohly ani rady, které jsem našel na netu - odinstalování Frameworků 3.0 a vyšších, naistalování starší verzeTV center ani nic jiného. A přeinstalovávat PC kvůli sledování TV se mě nechce, když všechno ostatní zatím funguje. Už jsem se pomalu smířil s tím, že hračicka za cca 1300Kč bude ležet v šuplíku. Pokud se někomu tento problém podaří vyřešit, dejte prosím vědět jak na to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]