Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nakonfigurovat router

Od: lopuch odpovědí: 5 změna:

Ahoj jak mám nakonfigurovat router honor 6. Po zapojení do sítě připojení wlan kabelu mi pořád svítí jen červená kontrolka. Chtel bych to nejak nastavit ale vubec netuším jk nikde žadnej software k tomu nenašel a na mobilu mi to ukazuje jen že mám zadat heslo k wifi ale vždyt žadné nemám. Telefon xiaomi. Ajak to dostat do stoního pc už vubec netuším přes kabel lan to vůbec nepřipojuje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Na stránce v odkazu je popsaný postup.
fonetech.cz/...
Jak je na videu ukázáno, základní nastavení je možné i z telefonu po připojení přes WiFi. SSID je na nálepce zespodu. Osobně bych se ale raději držel tradičního postupu. Připojení kabelem do PC a nastavování pomocí prohlížeče. Adresa je 192.168.3.1. Pro případ nejasnosti některých položek je dobré mít stažený originální návod.

hodnocení

0x
Co tak na stránkách výrobce stáhnout návod v pdf a postupovat podle něj? Pokud to nezvládneš, tak se obávám, že nezvládneš ani konfiguraci. Jinak v principu do routeru se přistupuje přes IP adresu a po zadání přístupového jména a hesla.
lopuch
hodnocení

nenašel jsem nikde v cz jazyce, jen nějakíé video kde se to nastavuje pře mobil ale u xiomi to nikde není ty rozklikavácí odkazy. a hlavně kdysi svuj starý router jsem konfuguroval pomocí cd a pc, žadnej telefon atd jsem nepotřeboval. Jen instalační sofware. Tzn nepotřeboval jsem internet k tomu!

hodnocení

0x
Zatím všechny routery co jsem měl v ruce jsem vždy dělal přes kabel v PC. A bez CD.
Někde na spodku routeru bude nálepka s IP adresou, tu naklapeš do adresního řádku prohlížeče, bude to něco ve smyslu 192.168.1.1 zeptá se Te to na jméno a heslo, to bude skoro jistě admin admin a budeš s nastavení routeru.
Co to je wlan kabel?

lopuch
hodnocení

Děkuji za pomoc už jsem to zvládl , a ješte otazka jak jej případně nastavit jako repeater.( opakovač signalu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]