Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat dnes jsem odesílal hodně duležitý email. Email se normalně poslal je i v odeslaných a po 5 minutach mi prislo od Mailer Daemon že zprává nemohla být doručena a že je v příloze. Co myslíte odeslalo se to nebo ne. Nemám s tím žádné zkušenosti. Dekuji za odpověd
Mail se sice odeslal, ale k příjemci z nějakých důvodů nedorazil. Zkontrolujte adresu příjemce, buď jste udělal chybu, nebo adresa neexistuje. Případně může příjemce mít plnou schránku a další maily se tam už nevejdou. V každém případě ale příjemce mail nedostal.
Stává se mi to, jestli se odeslalo, to nevím ale určitě to nebylo z nějakého důvodu možné doručit. Bud má adresát přeplněnou schránku nebo nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.