Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úbytek paměti po opak. neúspěšné aktualizaci W10

Od: jokr1 odpovědí: 3 změna:

Zdravím fundovanější!

Aktualizace W10 dělám občas, z rozmaru, nebo když se dočtu, že něco létá po sítích. Nyní mám na monitoru hlášku, že se aktualizace nezdařila a že se PC vrací do původního nastavení.

Jo, ale zmizelo mi někam ca 8GB z disku vyčleněném na programy. Hledám, pátrám, nevím, co za tím vězí. Nejzákladnější pro čištění disku používám CCleaner ale také z příkaz. řádku cleanmgr. Bez efektu.

Víte někdo, co by mohlo sežr... 8GB?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

4x
Disk c, pro.tl.mysi vlastnosti, vyčistit, vyčistit systémové položky, označíte ...vymazat

hodnocení

0x

Nu někam se ty aktualizace stáhnout musí... + navíc před instalací udělá zálohu.

Vyčistíte jak píše kolega @jm

jokr

Děkuji za poradu. Dejme tomu, že jsem čistil přesně tak, jak píšete. A dělám to roky... Asi jsem měl připsat, že na "Vokna" spílám od Win95, dlouho jsem žil na W98 a ještě déle na XPPro... Desítky mám něco přes rok, takže aktualizace spouštím tak 1x za 2 měsíce, jinak jsem je zastavil, což jde, ne že ne. Mnou popisovaný případ je z posledního pokusu o aktualizace.

Přeji hezké léto!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]