Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení, cookie

Od: marekm odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
mám problém se přihlásit na FB. Vymazal jsem celou historii, i cookie, jak to občas dělám přes Avast cleanup a když si otevřu FB, nepustí mě to ani k zadání mailu a hesla, rovnou mi tam skáče okno s povolením cookie, které povolené mám a nejde to ani na jiném prohlížeči. Vždy, když to odkliknu, tak to skočí hned znovu a nikam mě to nepustí.
Na začátku ještě šlo zkusít dát heslo, dával jsem správné heslo a to mi nefungovalo. To mi ale nefungovalo ani dříve, ačkoliv bylo správné. Vždy jsem to musel resetovat a uložit si profil, a přihlašovat se přímo přes ten uložený profil, potom heslo fungovalo. Je to něco s tím cookie.
Poradíte, napadá Vás prosím něco? Mám brave, ale zkoušel jsem to i na firefoxu a stejné.
Děkuji,
Marek

Přihlášení, cookie

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je buzerace od facebooku (a youtube, ale tam když cookies zakážeš, tak to paradoxně funguje a consent.youtubese nenačte), pro lidi co si chrání soukromí. Já s tím taky bojuji a to jsem pc expert. Podle popisu ty se tam chceš přihlásit, takže skutečně je potřeba aby ti fungovaly. (bylo by to jednodušší kdybys chtěl jen sjíždět fb bez registrace/loginu)..

Brave nepoužívám

mohu poradit se přihlásit přes m.facebook.com nebo mbasic.facebook.com, (pokud tě to vrátí zpět, tak dát simulaci jiného prohlížeče user agent)

marekm
hodnocení

Super, zkusil jsem tu jinou příponu m-facebook a pořád mi to nevyskakovalo, jen jednou. Tak jsem mohl změnit heslo a teď se zase přihlašuji přes profil.
Děkuji,
Jojo, začínají být celkem agresivní. Mně třeba nevadí reklama, zvlášť pokud je to něco, co by mě mohlo zajímat, ale nic se nemá přehánět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]