Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posunutý obraz

Od: novak1* odpovědí: 3 změna:

Pri prohlížení stránky na Microsoft Edge se mi posunul obraz doprava a je vlevo volný pas tak 7cm , nejde to vrátit spet . Restartoval jsem počítač a nepomohlo to.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickys
hodnocení

2x

Hmm, jaksi malo informaci. Posunul se obraz jen v Edgi, nebo jsou posunuty cele windowsy?
V prvnim pripade by mohlo pomoct Ctrl + nula (ne na numericke klavesnici, ale v rade nahore). Ve druhem pripade byva na monitoru tlacitko "Auto". Stisknout, nebo podrzet. Je to ruzne dle typu monitoru. Jo a pise zpet, ne spet.

novak1*
hodnocení

Já to chytal za okraj a nešlo to posunout na místo . Pak jsem dal kurzor nahoru na to šedé místo stlačil jsem levou myš a šlo to posunout na místo. Taková panika . Ale jenom nahore to šlo posunout , napr. v strede to nešlo . To je notebook a ne monitor .

olinll
hodnocení

2x
Případně odinstalovat Edge, vyčistit systém a znovu ho nainstalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]