Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nevyznám se moc v počítačích a proto se chci zeptat jestli je tento PC dobr. Děkuji
2x
Od kdy na běžnou kancelařskou činnost potřebujete "GeForce GTX1050 Ti"
Bože to jsou rady tohle ... mladík chtěl být machr ( takove ty kecy ty mas iphone x - to je sracka ja mam 12ku ) a mele kraviny .
je to slušny pc nevím už tu cen ta se neda zobrazit ale na 90 procent her vykonný .
jestě tak 5 let vydrží .
@mess - trochu slušnosti - za ty peníze bych to nekoupil ... vlastně bych to nechtěl ani za polovic. GTX grafika je snad jediná hodnotná věc v tom PC - jenže to je jenom kvůli aktuální situaci grafických karet na trhu. Mám starou 770, používá se jako zobrazovadlo. Hry se dají hrát i na Didaktiku M. Záleží na typu her a rozlišení.
Osobně nemám iphone a mít nebudu - mám realme6s za 2999,-Kč a jsem s ním spokojen - splňuje moje požadavky.
1x
Dobrý k čemu? Pokud to chcete na hraní, tak sestava je nevyvážená, grafika bude působit jako bottleneck. K tomuto procesoru by lépe sedla grafika typu GTX 960,970, či GTX 1060.
Cenu nemůžu posoudit, protože je to vyprodané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.