Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z uložto stáhnutí filmu

Od: peta* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer. Máme notebook HP 250. Z uložto si chci stáhnout celý film zdarma stažení bude trvat 2 a více hodin. Je třeba nastavit notebook aby se mi nevypl během stahování? Kde hledat v nastavení aby se mi notebook nevypl. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zrovna typ notebooku je o ničem. Používáš jaký systém? Pro win:
support.microsoft.com/...

hodnocení

1x

FreeRapid Downloader

stahuj.cz/...

Jde nastavit, že se PC nemá vypnout pokud se stahuje a taky že po stáhnutí se má PC buď vypnout, uspat, restartovat atd...,

hodnocení

0x

Dobrý večer.
Pokud stahuji jakýkoliv film, tak se mně notebook nikdy nevypne.
Není co řešit ;)

Zajisté stahuje stejně jako tazatelka, ale já křišťalovou kouli nemám ;)
Pokud nemáš uspávání tak se nevypne, jinak z prohlížeče ano.

hodnocení

0x

Použij nějaký stahovací program a nemusíš to dál řešit.

Umíte nějaký program napojit na ulozto.cz?

Na Ulož to se nic nenapojuje, kopíruje se odkaz. Třeba Free Rapid. Používám mnoho let.

leeta
hodnocení

0x
Je to takové neodborné, ale pokud se vám nechce nic nastavovat, tak já to dělala vždycky tak, že jsem pustila nějaké stažené video, nastavila opakované přehrávání a vypnula zvuk. Pokud se přehrává video, notebook by se vypnout neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]