Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informačný kanál

Od: novak1* odpovědí: 10 změna:

Po aktualizaci se objevila ikona , Informačný kanál . Pořád to píše že jsem pravdepodobne offline ale nejsu. Co tomu je?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jako vždy, málo informací.

novak1*
hodnocení

Po aktualizaci se objevila ikona- Informačný kanál . Když najedu na panel úloh a kliknu pravou myší objeví se Panel s nástrojmi , tam je Novinky a zájmy a tam se dá ta ikona vypnout , ale jako to celé sprovoznit. Ono je to www. mns . co cz.

Nevím co chceš zprovoznit, ikonu vypneš a co ještě je problém? Ta ikona se objevila po nějaké aktualizaci, tak jsem ji vypnul a vše ostatní je jako dřív.

novak1*
hodnocení

Vypnout umí každý ale co nabízi ta ikona me zajíma.

111®
hodnocení

2x

jo pán to chce rozchodit aby až mu začnou chodit ptákoviny zase psal jak se toho zbavit *zed*

novak1*
hodnocení

Tebe to nezajíma jak to jede? Když na to najedu s myší tak to píše že je problém s internetem . Tak se ptám jak to zprovoznit. Vypnout to už umým ale chci se na to kouknout co to dáva.

111®
hodnocení

2x

no vnutila mně to aktualizace W10 tak jsem to hned zamítl..nebaví mne čučet na nabídky po kzerých neprahnu..

novak1*
hodnocení

Tobe se to zobrazilo ale me ne. Která aplikace je k tomu príslušná , kde to je ten kanál.

hodnocení

2x

Třeba aktualizovat Microsowt edge. Co sem někde četl, tak bez nejnovější aktualizace ten boxík blbne.

doplněno 12.07.21 18:11:

Microsoft*hi*

111®
hodnocení

0x

to se poptej u Googlu nebo Microsoftu, to bude nějakej servr posílat, možná z Havaje...*smich*, tam máš nabídku na různé ptákoviny ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]