Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím zkušenější o radu. Trochu to zkrátím - mám notebook ACER Aspire 7745G, jelikož jsem měl problémy s Windows 7, rozhodl jsem se je již reinstalovat (instalační soubory s OS Win 7 jsou uloženy výrobcem na disku), reinstalace se ale ke konci zasekla, díky čemuž jsem se už do Windows nedostal ani přes nouzový režim, byla nekompletní.
Se známým jsme reinstalovali Windows 7 s jeho CD s Win 7, již proběhla v pohodě, nicméně nemůžeme ani přes stáhnutí ovladačů ze stránek výrobce zprovoznit připojení k síti.
Proto mě napadla možnost, která zde vždycky byla, vrátit počítač do továrního nastavení (vč. všech ovladačů). Bohužel toto již není k dispozici, tovární nastavení vystřídala nabídka "Přeinstalovat systém Windows (vyžaduje instalační disk systému Windows). Jak můžu v tomto případě OBNOVIT POČÍTAČ DO TOVÁRNÍHO NASTAVENÍ?
Děkuji za odpovědi!
Něco jako "tovární nastavení notesu" neexistuje...
Pokud jste vrámci reinstalace smazali tzv. Recovery partition ("instalaci na disku"), pak můžete buďto dokončit instalaci z CD (stáhnout a nainstalovat správné ovladače HW) a nebo kontaktovat prodejce počítače, aby vám znovu nahrál Recovery partition...
doplněno 04.11.12 18:04:Těžko říct - nemělo by... Smazané ne... Na druhou stranu to může být nedostupné...
Při restartu notesu zkuste stisknout (mačkat ) tuším F8, měla by se spustit ´předstartovní´ nabídka s možností spuštění právě Recovery...
No, v nabídce jsme zformátovali pouze disk C:, ostatní části zůstaly netknuté. Já už jsem stáhl všechny tři nabízené ovladače, ale prostě nefunguje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.