Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook - obnovení továrního nastavení

Od: vidigo odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím zkušenější o radu. Trochu to zkrátím - mám notebook ACER Aspire 7745G, jelikož jsem měl problémy s Windows 7, rozhodl jsem se je již reinstalovat (instalační soubory s OS Win 7 jsou uloženy výrobcem na disku), reinstalace se ale ke konci zasekla, díky čemuž jsem se už do Windows nedostal ani přes nouzový režim, byla nekompletní.

Se známým jsme reinstalovali Windows 7 s jeho CD s Win 7, již proběhla v pohodě, nicméně nemůžeme ani přes stáhnutí ovladačů ze stránek výrobce zprovoznit připojení k síti.

Proto mě napadla možnost, která zde vždycky byla, vrátit počítač do továrního nastavení (vč. všech ovladačů). Bohužel toto již není k dispozici, tovární nastavení vystřídala nabídka "Přeinstalovat systém Windows (vyžaduje instalační disk systému Windows). Jak můžu v tomto případě OBNOVIT POČÍTAČ DO TOVÁRNÍHO NASTAVENÍ?

Děkuji za odpovědi!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Něco jako "tovární nastavení notesu" neexistuje... ;)

Pokud jste vrámci reinstalace smazali tzv. Recovery partition ("instalaci na disku"), pak můžete buďto dokončit instalaci z CD (stáhnout a nainstalovat správné ovladače HW) a nebo kontaktovat prodejce počítače, aby vám znovu nahrál Recovery partition...

doplněno 04.11.12 18:04:

Těžko říct - nemělo by... Smazané ne... Na druhou stranu to může být nedostupné...

Při restartu notesu zkuste stisknout (mačkat ;) ) tuším F8, měla by se spustit ´předstartovní´ nabídka s možností spuštění právě Recovery...

vidigo
hodnocení

No, v nabídce jsme zformátovali pouze disk C:, ostatní části zůstaly netknuté. Já už jsem stáhl všechny tři nabízené ovladače, ale prostě nefunguje...

vidigo
hodnocení

Když kliknu na reinstalaci z Ovládacích panelů, vyskočí mi hláška: Systém Windows nemůže restartovat počítač do přostředí Windows Recovery Environment za účelem dokončení operace obnovení... Takže je to smazané?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]