Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

W10 po přeinstalaci nevidí SD kartu

Od: jamaca® odpovědí: 11 změna:

Windows 10 po přeinstalaci nevidí SD kartu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

3x
Ovladače
doplněno 10.07.21 20:30: Pokud nemáte možnost zkušeného souseda, uveďte přesný název počítače.
Lze vyzkoušet iobit booster driver.

hodnocení

Nepomohlo.

doplněno 10.07.21 20:25:

Je to starší notebook Lenovo. Zkoušel jsem u Lenova - jen všeobecné ovladače - nepomohlo.

doplněno 10.07.21 20:35:

Lenovo tyle4180

S/N PB-HVG55 12/3

Produkt ID 4180W1A

Máš správný ovladače?

hodnocení

0x
Jaké všeobecné ovladače? Je to tenhle model?
pcsupport.lenovo.com/...
Nebo přimo:
pcsupport.lenovo.com/...
hodnocení

ano - právě tam bloudím

hodnocení

Děkuji za snahu, vyřešil to Iobit Booster

Dal jsem ti odkaz na stránku kde jsou ovladače na čtečku karet pro noťas co jsi napsal. To nefungovalo?

hodnocení

Od Lenova jsem zkoušel co se dalo a bohužel nic!

Tak jsi tam dával špatné věci :) ono se to totiž hledá přes správce zařízení a Id hardwaru. Ve skutečnosti jsi třeba nepotřeboval ovladač na čtečku, ale nejdřív jiný. Ale to je teď už fuk.

hodnocení

Zkoušel - a ne jenom tam!

Tvé odpovědi jsou velice strohé a ani není jasný na co a komu reaguješ. Pokud je to na mě tak se nezlob, ale pokud ti ovladač našel program tak přes Id hardwaru bys ho našel taky (co myslíš, že asi tak hledá program). Ono každý asi mluvíme o něčem jiném, protože ty jsi sem nedal ani screen že správce zařízení aby bylo vidět co schází a ani pak dál z Id hardwaru. Kdybys o tom věděl tak víš, že bez toho se pohnout nejde dál než za ofiko ovladače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]