Nejste přihlášen/a.
Poslal jsemze schranky na volny.cz mail na gmail.com. Ani za hodinu tam nedorazil? Dik.
Maily normálně přicházejí během několika málo vteřin. Existují ale některá protispamová opatření, která doručení zdrží. A některé maily nepřijdou vůbec.
S gmailem mám zkušenost, že na něj z některých účtů nepošleš nic, prostě to bezdůvodně (resp. z neznámých důvodů) zahodí i když se jedná o prostý mailový text. A stejně tak z něj občas nic nepřichází, asi to ani nepošle. Google je divnej.
Na email obecně není 100% spolehnutí... Asi 3x v životě se mi stalo, že na email.cz z email. cz mi šel email jednou 4 hodiny a dokonce i dva dny... Jeden nedošel vůbec... V odeslaných byl a nedošel ani do spamu... Nikam... A u jiných provozovatelů to bude určitě obdobné... Taky se mi stalo, že jsem vymazal nějaké emaily a za půl dne byly zase na místě! Zřejmě obnova ze zálohy? Pozor, nikdo za nic neručí! Je to prostě virtuální svět...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.