Nejste přihlášen/a.
Zničehonic nejdou na notebooku Asus psát písmena o,l a í...
jinak vše funguje
Klávesnice na obrazovce funguje normálně...
Klávesnici jsem vyfoukal kompresorem ale nepomohlo to.
Klávesnice nebyla ničím politá.
Znamená to, že je klávesnice rozbitá?
Ano, klávesnice je rozbitá. Přesně to se mi stalo před lety se stejnou značkou notebooku. Už si nepamatuji která písmena to byla, ale také najednou přestaly fungovat asi jenom 3 písmena. Dokonce jsem tady také založila otázku, na stejné téma, ale už to bude určitě víc jak 5 let. Byla jsem s tím za opravářem a ten mi řekl, že se musí vyměnit celá klávesnice. Tak jsem souhlasila a představte si, že ono se mu tu klávesnici vůbec nepodařilo vyndat. Nakonec jsem to musela vyřešit tak, že jsem si koupila tu externí klávesnici a připojila ji k notebooku. Dost mne to otravovalo, protože to zabralo hodně místa. nakonec jsem celý notebook vyhodila a koupila si nový stolní počítač. A to se mi u stalo u toho notebooku asi týden po vypršení záruky. Teda za dva roky. Mohla jsem ho sice dát do opravy tam, kde jsem ho koupila, ale tenkrát jsem ho koupila v jiném vzdáleném městě, a nechtělo se mi tam s tím jezdit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.