Nejste přihlášen/a.
Naše firma si platí MAX Neomezeně od TMobilu. Je to asi za 1500,- měsíčně. Ale zhruba od tisícovky už se dá sehnat neomezený internet, kde se po určitém limitu jen zpomalí data, internet se úplně nevypne.
Nicméně je faktem, že mobilní internet v Česku je jeden z nejdražších v Evropě. To je úplná nehoráznost tenhle internetový kartel mobilních operátorů. Jejich argumenty jsou směšné, všichni to vědí, ale češi jako vždy jen drží hubu a platí a platí.
Ještě dodám, že TMobile má teď zase po dvou letech extra akci neomezený data na léto, kterou když připojíte k nějakému měsíčnímu balíčku internetu, tak se aktivuje zdarma. Já to aktivoval rodině, stojí to nejméně 109 korun za ten nejlevnější měsíční tarif a pak už surfujete plnou rychlostí bez omezení.
Dělá se to v apce "Muj Tmobile"
T-mobile je moc drahý doporučuji Vodafone pro studenty do 26 let nebo dražší tarif, ale Vodafone má data nejlevnější já mám T-mobile se slevou 35% a i tak to stojí dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.