Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na sponu

Od: radek8 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Přišel mi email a byl tam soubor ve sponě. Nemám program na otevření který si nainstalovat? Mám windows 10. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Obrázek je naprosto irelevantní, tak se obecně značí příloha (jen některé známé formáty mají ikonku jinou). Napište nám sem přesný název přílohy, celý. Nejlépe i její velikost.

hodnocení

0x

Jakou má ten soubor koncovku?

rada9
hodnocení

koncovku jsem nenašel. Je to ve tvaru elipsy sepnutí například dokumentu v kanceláři atd.

rudo
hodnocení

Soubor 166B. Název Undefined 3.

gazda*

166B je nic.. to bude nějaká chyba. Neřešit. Případně stáhnout na disk, kontrola antivirem a pak otevřít poznámkovým blokem (Notepad). Občas jde poznat, co tam přibližně je :)

hodnocení

0x
Kdo ti to poslal? Pokud někdo neznámý, naprosto klidně to smaž. Pokud odesílatele znáš, zeptej se ho.
Ale tipnu si, že to bude nějaký archív. Pak uložit někam do složky a pravým myšítkem a z nabídky vybrat rozbalit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]