Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky do PC

Od: zbynekj* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, měl bych dotaz na naše odborníky přes PC.Mám nový telefon NOKIA 6300 4G a potřeboval bych poradit, jak z něho stáhnout fotky do PC. Přikoupil jsem si připojovací kabel, ale když jsem najel do stránek Nokia, tak mi to hlásilo, že "ovladač není k dispozici". je v tomto případě nějaká jiné možnost stažení fotek? Děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Potřebujete instalovat Nokia suite. Podle operačního systému.

hodnocení

0x

Podle mého názoru nepotřebujete Nokia Suite.
V průzkumníku PC najdete mimo stávající pevné disky ještě další disk mobilu, najdete na něm fotky a
zkopírujete je do PC.

jm
Nenajde, nemá ovladače.ty jsou v uvedeném programu

hodnocení

0x

Možná lze fotky stáhnout přes bluetooth. Ale je to relativně pomalý přenos.

Další možnost je, stáhnout fotky z paměti mobilu na kartu v mobilu, kartu pak vyndat a pomocí čtečky karet data přetáhnout do PC.

hodnocení

0x

V návodu se píše: Nastavení/Úložiště/Úložiště USB/Zapnuto a pak by se měl telefon objevit v Průzkumníku.

zbynekj*
hodnocení

Tak jsem to zkusil zapojit do stránek Nokia PC suite a hlá si mi to, že spojení nelze navázat. Pak jsem to zkusil zapojit na stránky "Tento počítač" a i když tam ikona na připojení je, tak mi to hlásí že opareci nelza dokončit. Tak nevím, přece jen mi je 80 . Dík.

hodnocení

0x
V současné době, každý alespoň trochu slušně vychovaný systém si po připojení drtivé většiny zařízení stáhne ovladače, alespoň nějaké základní.

hodnocení

0x

Nepodporuje ta nokia microSDHC kartu?

Je to starý telefon, takže bych koupil max 8 nebo 16GB a překopíroval v telefonu fotky na kartu.

Kartu pak vložil do PC přes čtečku.

Nokia dávno nemá podporu a možná je problém s windows.

Jinak dříve se to dalo pouze přes Nokia Suite software.

nokia.com/...

zbynekj*
hodnocení

Děkuji všem za ochotu. Nějak se mi to podařilo přes průzkumníka. Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]