Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v mobilu

Od: koleckko odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit! Dočetl jsem se, že Vodafone chystá 1 Gb za 79Kc, které stahuje z kreditu, poraďte mi prosím,kde a jak to mám sehnat, popř.uz ji někdo máte,nebo uvažujete o ní? Děkuji pěkně za odpověďi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

06.07.21 21:03
hodnocení

4x

Drahé.

hodnocení

3x
T.mob má několikrát do roka akci 1Gb.na rok za 490.- Teď zrovna běží. Každý měsíc se ti obnoví balíček a platíš jen jednou. Dokonce je tam ten fígl, že když máš starou simku s propadlým kreditem a dobíješ ji, přes jejich apku tak dostaneš 200.- navíc a 25% kreditu za použití aplikace takže tě pak giga každý měsíc vyjde asi na 25kč a o nic se rok nemusíš starat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]