Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký software, který odstarní všechny vaše data z Windows? Soubory, cache programů, vaše fotky atd. Aby zůstal Windows jako nový?
Děkuji
Dobrý den, jedna možnost je Tovární nastavení a druhá (jistější) je čistá a úplná přeinstalace OS Windows (formátování HDD a následně čistá instalace OS). Zdravím!
tomas32 - chtěl jste mít jako nový OS, tak nemůžete riskovat, že tam něco zapomenete odstranit nebo smažete něco důležitého a OS potom nenaběhne.
Ano, to se mi ale moc nechce. Vím, že se jedná o mnohem bezpečnější, ba naopak delší a složitější cestu. Do teď jsem soubory hledal a mazal přes CCleaner, ale to je moc zdlouhavé, proto jsem hledal nějaký konkétrní program. Asi budu pokračovat ve vaší variantě. Děkuji
arne1 - pokud použiji např. Live CD s OS Linux, tak mohu prohledávat kompletně OS Windows na HDD. Linuxu je jedno kolik tam je profilů, hesel, skrytých souborů nebo uživatelů - ten vidí vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.