Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hp psc 1210 netiskne

Od: luckan* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, akutně prosím o radu. Mám tuto tiskárnu pár let a nyní přestala poslouchat. Funguje jen scen., ale potřebuju akutně tisknout. Barva samozřejmě je..zařízení vezme papír-jako by tiskne-ale papír vyjede bez jediného písmena (když jsem ji nechala den v klidu, vytiskla pár řádků a konec). Nevím co s tím..poradíte mi? Upozorňuju že nejsem žádný pc machr, tak prosím laicky :o)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Nevím jak je to u tvé tiskárny, ale bude to podobné. Otevři nastavení tiskárny a najdi něco jako Údržba, měla by tam být možnost čištění hlavy a kontrola trysek. Když jsem delší dobu tiskárnu nepoužívala, musela jsem třeba čištění hlavy opakovat, než byl zkušební výtisk v pořádku

luckan*
hodnocení

Ahoj, díky za reakci-ale tímto to není. Už jsem to čištění zkoušela, i zarovnávání tiskové kazety-nic nepomohlo. Barva zaschlá není, mám novější kazetu a den předtím jsem normálně tiskla-zkoušela jsem i starší kazetu kde je ještě barva..taky nic. :o((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]