Nejste přihlášen/a.
Hezký večer. Potřeuji radu moudrých . Mám mobil, v něm neomezeně dat na internet. A pak mám noťas a v něm žádná data. Jak prosím tyhle dva přístroje propojím, abych data z mobilu mohla použít v notebooku? Děkuji moc za rady
Nesmírně jednoduše.
Vlezeš do Nastavení (ozubené kolečko). Přibližně sedný řádek se jmenuje "Přenosný hotspot". Rozklikneš a tam je podstatný řádek "Nastavit...". Tak Změníš jméno telefonu aby sis ho na WiFi poznal a zadáš tam heslo které bude pak vyžadováno (to proto, aby se na tebe nepřipojoval nikdo jiný. Když dáš nahoře zapnout, tak potom už mýžeš na libovolném jiném zařízení používat Internet přes tento mobil. Příště to už zapneš jednoduše ikonkou která je na hlavním panelu co se ukáže když táhneš prsty na obrazovce dolů.
Mohu doplnit? Nejsem arne...a co wifi a mobil? Máte router s wifi a internet od kabelovky? Pak zapnout wifi na mobilu a najít vaši síť...
nonek = díky, internet od kabelovky mám v pc, zapla jsem v mobilu wifi, našla jsem tu síť, ale chce to po mě heslo... Kde ho najdu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.