Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně odpojený disk

Od: radeks* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mam problém, asi jsem špatně odpojil disk (neukončil a vyškub) i když si toho nejsem vědom, ale píše mi to hlášku viz. obrázek.. zkoušel jsem různé programy, na obnovení systému souborů, ale nepovedlo se mi to nějak opravit.. Nějaké rady? Mám Win7 - 64bit..

Radek S.

doplněno 02.12.13 13:21:

To nejdůležitější jsem nenapsal: Potřebuji z toho ty data!

Špatně odpojený disk

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsou programy, co umí opravit MBR, FAt tabulku a pod. Záleží také jak je disk velký. Ideální je, když máte k dispozici dost místa, kam by šla napřed nakopírovat bitová kopie stávajícího disku. Pak se lze bezpečně pokoušet o opravu formátu. Když to nejde, tak v nehorším pak ty programy umí aspoň najít a zachránit konkrétní typy souborů, jako obrázky, videa...

doplněno 02.12.13 14:20:

i-skladka.cz/...

foo*
hodnocení

0x

Potkalo mě to x krát a data jsem nikdy už pak nezachránil, takže o data nejspíš přijdete.

hodnocení

0x

Tohle se mi stalo, když jsem odpojil disk od TV a následně ho připojil k PC. Pomohlo připojit zpět k TV, korektně odebrat a pak už fungoval.

doplněno 02.12.13 15:17:

Zkuste tedy připojit disk zpět k zařízení odkud bylo nekorektně odpojeno a znovu odpojit. Mám ale obavu, že pokud se jednalo o připojení k PC, tak to nepomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]